OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 1. szerda
Ismertető


2024. április 9., kedd 15:20

Az Új Magyar Birodalmi Mozgalom közleménye
    Budapest, 2024. április 9., kedd (OS) - NYÍLT LEVÉL A FŐPOLGÁRMESTER-JELÖLTEKNEK

    Bejelentjük, hogy Ferenczik József elnök elindul a főpolgármesteri tisztségért a 2024-es helyi önkormányzati választásokon.
Visszataszítónak találjuk az összes politikai párt jelöltjét, puccos ruháikban, álszent, hazug, félrevezető és önös érdektől vezérelt, mocskos politikai kampányuk miatt.
Ezen pártok jelöltjeinek tudásuk és tetteik szerint nem a politikai közéletbe lenne a helye, hanem a magyar nép ellen elkövetett bűneik miatt egy külön erre a célra kialakított munkatáborban kellene elhelyezni őket.
A magyar nemzet súlyát érintő rettenetes politikai hagyaték verejtékes munkával felszámolásra kerül és a magyar nemzet méltó lesz régi nagy híréhez.
Ennek az útnak az eleje a 2024-es önkormányzati választás, amelyen Mozgalmunk, mint független politikai szervezet életre kelt az elnyomott, megalázott, szegénységbe taszított emberek képviselőjeként, a most jelenlévő elfertőződött fekélyes politikával szemben, amit ki kell vágni a magyar politikai közéletből. Legyen az jobb- vagy baloldali politikai nézet, jelenleg csak burjánzik, az emberek véréből táplálkozik, amit az Új Magyar Birodalmi Mozgalom eltökélt szándékkal kiirt a magyar közéletből.
Véleményünket sajnos nem publikálhattuk úgy, ahogy szerettük volna különböző jogi formulák miatt, de az internetes platformunkon közzétettük.
Továbbá a Facebook oldalunkon videóban egy vitára invitáltuk a jelölteket, melyet a mai napon közzé is tettünk.

Ferenczik József főpolgármester-jelölt

     Kiadó: Új Magyar Birodalmi Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.