OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 2. csütörtök
Ismertető


2024. április 10., szerda 11:49

Az ELTE Alumni Alapítvány közleménye
    Budapest, 2024. április 10., szerda (OS) - Az ELTE visszavárja volt diákjait! Hálásan köszönjük, hogy hozzájárul az ELTE Alumni Alapítvány hallgatói ösztöndíjalapjának éves feltöltéséhez.

    Az ELTE-n évente mintegy 6000 hallgató végez, és számuk évről-évre növekszik. A világon ma élő ELTE Diplomások száma kb. 150-200000 főre tehető. Az Egyetem Szenátusa által 2008-ban létrehozott Alumni Szervezet ezen közösség számára biztosít lehetőségeket: az egymással és az ELTE Alma Materrel való kapcsolattartásra, tudás és tapasztalatátadásra.

A szervezet közösségi kommunikációs oldalán, az ELTE Alumni platformon kapcsolatot ápolhat egyetemi társaival, csatlakozhat a végzettsége, érdeklődése szerinti karok Alumni Tagozataihoz. Inspiráló tartalmak, lehetőségek várják: összegyetemi és szakmai alumni események, versenyek, Alumni Kártya kedvezmények, állás kereső és ajánló; továbbtanulási lehetőségek egy életen át.

Az egyetemi Alumni program alkalmat teremt arra, hogy a végzett hallgatók megoszthassák a pályafutásuk során felhalmozott tudásukat, sikereik hírét egymással és a hallgatókkal, vagy egyéb módon - pl. mentorálással és gyakornoki pozíciókkal; hírvivéssel és önkéntes munkával; SZJA 1% felajánlással és adományokkal ill. Végzős ajándék szponzorációval - támogathassák az Alma Materüket, továbbá, az ELTE Alumni Ösztöndíj révén a tehetséges, rászoruló hallgatókat - ezáltal is tovább erősítve az ELTE-s diploma értékét.

Mindezekről az ELTE Alumni hírlevelekből értesülhet.
Örök diákjait visszavárja az ELTE Alma Mater
     Kiadó: ELTE Alumni Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.