2024. május 2. csütörtök

2024. április 10., szerda 11:49

Az ELTE Alumni Alapítvány közleménye
    Budapest, 2024. április 10., szerda (OS) - Az ELTE visszavárja volt diákjait! Hálásan köszönjük, hogy hozzájárul az ELTE Alumni Alapítvány hallgatói ösztöndíjalapjának éves feltöltéséhez.

Az ELTE-n évente mintegy 6000 hallgató végez, és számuk évről-évre növekszik. A világon ma élő ELTE Diplomások száma kb. 150-200000 főre tehető. Az Egyetem Szenátusa által 2008-ban létrehozott Alumni Szervezet ezen közösség számára biztosít lehetőségeket: az egymással és az ELTE Alma Materrel való kapcsolattartásra, tudás és tapasztalatátadásra.

A szervezet közösségi kommunikációs oldalán, az ELTE Alumni platformon kapcsolatot ápolhat egyetemi társaival, csatlakozhat a végzettsége, érdeklődése szerinti karok Alumni Tagozataihoz. Inspiráló tartalmak, lehetőségek várják: összegyetemi és szakmai alumni események, versenyek, Alumni Kártya kedvezmények, állás kereső és ajánló; továbbtanulási lehetőségek egy életen át.

Az egyetemi Alumni program alkalmat teremt arra, hogy a végzett hallgatók megoszthassák a pályafutásuk során felhalmozott tudásukat, sikereik hírét egymással és a hallgatókkal, vagy egyéb módon - pl. mentorálással és gyakornoki pozíciókkal; hírvivéssel és önkéntes munkával; SZJA 1% felajánlással és adományokkal ill. Végzős ajándék szponzorációval - támogathassák az Alma Materüket, továbbá, az ELTE Alumni Ösztöndíj révén a tehetséges, rászoruló hallgatókat - ezáltal is tovább erősítve az ELTE-s diploma értékét.

Mindezekről az ELTE Alumni hírlevelekből értesülhet.
Örök diákjait visszavárja az ELTE Alma Mater
     Kiadó: ELTE Alumni Alapítvány