OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 5. vasárnap
Ismertető


2024. április 12., péntek 13:12

A Mi Hazánk Mozgalom közleménye
    Budapest, 2024. április 12., péntek (OS) - Mondjon le a végrehajtói kar elnöke!

    Már a megválasztása előtt is kétségek merültek fel dr. Lupkovics Beáta személyével kapcsolatban, kiszivárgott ugyanis egy levél, amelyben már-már előírták, hogy kire kell szavaznia a résztvevőknek. A levélben az is szerepelt, hogy Lupkovics Varga Judit miniszterasszony bizalmát élvezi, akinek ráadásul évfolyamtársa is volt a jogi karon.

A Mi Hazánk Mozgalom már korábban nyilvánosságra hozta azt a Viber beszélgetést, amelyben Schadl György szívességet intézett későbbi utódjának, Lupkovics Beátanak. Ráadásul nagyon jó barátjaként is emlegeti a jelenlegi elnököt. Bukhat tehát a végrehajtói kar feje, bukhat az igazságügyminiszter, de a hálózat a helyén marad.

A végrehajtási rendszert teljes egészében meg kell változtatni és az nem fog menni úgy, hogy Schadl "bérencei" vezető pozíciókat tölthetnek be! Éppen ezért követeljük, hogy a jelenlegi végrehajtói kar vezetője, Lupkovics Beáta mondjon le - a kikerült nyomozati anyag alapján ugyanis méltatlan pozíciójának betöltésére -, és egész elnöksége kövesse ebben!
Az igazságszolgáltatás segédmunkása legyen a végrehajtó és ne kiskirály!
Legyen mielőbb nonprofit a végrehajtás!

dr. Fiszter Zsuzsanna, a Mi Hazánk végrehajtási és hitelügyi szakpolitikusa

     Kiadó: Mi Hazánk Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.