OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 26. vasárnap
Ismertető


2024. április 12., péntek 18:51

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye
    Budapest, 2024. április 12., péntek (OS) - A Kereszténydemokrata Néppárt cáfolja, hogy Dunaújváros vonatkozásában feszültség alakult volna ki a Fidesz és a KDNP között.

    A sajtóban megjelent híresztelésekkel ellentétben a Fejér vármegyei településen a június 9-i önkormányzati választásra történő jelöltek állítása során nem alakult ki ellentét a Fidesz és a KDNP között, a pártszövetség közös jelölteket állít Dunaújvárosban.

Mi, kereszténydemokraták az összetartásban hiszünk, nem pedig a széthúzásban. Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a dunaújvárosi embereknek ne kelljen újabb öt évig a baloldal semmittevését és szeretett városuk hanyatlását végignézniük. Sajnálatosnak tartjuk, hogy a KDNP dunaújvárosi csoportja jelenlegi vezetőjének magánvéleményét a baloldali sajtó úgy próbálta beállítani, mintha az a Kereszténydemokrata Néppárt álláspontja volna.

Ezúton is rögzítjük, hogy a Kereszténydemokrata Néppárt dunaújvárosi polgármesterjelöltje Magyar András. A KDNP álláspontja szerint ugyanis Magyar András a legjobb választás Dunaújváros és a Dunaújvárosban élők számára. Ő az a személy, aki végre valódi fejlődést tud hozni a városnak az elkövetkező évekre.

Nyikos László, a KDNP Fejér Vármegyei elnöke

     Kiadó: Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.