OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 26. vasárnap
Ismertető


2024. április 16., kedd 14:45

A Momentum Mozgalom közleménye
    Budapest, 2024. április 16., kedd (OS) - Tompos Márton a kínai katonákról és rendőrökről kérdezte az államtitkárt, csak “dollározást" kapott válaszul

    Tompos Márton, a Momentum alelnöke és frakcióvezető-helyettese a Parlamentben kérdezte a külügy államtitkárát azzal kapcsolatban, hogy a hazánkba érkező kínai rendőrök és a kínai tartalékos katonák hogy nem sértik a magyar szuverenitást,válaszul csak “dollárbaloldalazást" kapott.

"Az önök szuverenitásvédelmi kampánya nagyjából annyira hiteles, mint a gyermekvédelmi megszólalásaik, miután kegyelmet adtak egy pedofil bűnsegédjének. A kérdésem, hogy valóban kínai rendőrök után katonák is érkezhetnek hazánkba és ez nem sérti-e szuverenitásunkat?"  – hangzott el Tompos kérdése és arra is kitért, hogy sajtóértesülések szerint valóban Magyarországra érkezik-e a kínai elnök.

Azbej Tristan nem tudott konkrét választ adni a Momentum politikusának kérdéseire, szerinte csak a “dollárok" miatt kelt rémhíreket Tompos.
     Kiadó: Momentum Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.