OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 26. vasárnap
Ismertető


2024. április 16., kedd 15:17

A KTM Európai Uniós Fejlesztésekért Felelős Államtitkárságának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2024. április 16., kedd (OS) - Gazdaságfejlesztési napok indulnak vállalkozásoknak. Regionális európai uniós vállalkozásfejlesztési információs napokat tart a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium Gazdaságfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkársága.

    A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz (GINOP Plusz) fejlesztési programot felügyelő irányító hatóság ismeretterjesztő roadshowjának keretében Szegeden, Székesfehérváron, Pécsett, Győrben, Debrecenben, Miskolcon és Budapesten várják az érdeklődő vállalkozásokat és szervezeteket az előző programozási ciklus sikeres projektjei és a jelenlegi pályázati lehetőségek bemutatásával.
A GINOP Plusz roadshow a Széchenyi Terv Plusz keretein belül elérhető uniós versenyképességi forrásokról, a már elérhető és a közeljövőben tervezett pályázati felhívásokról, az egyes prioritások céljairól és a bennük rejlő támogatási lehetőségekről szól.
A "Gazdaságfejlesztési EU-s források a Széchenyi Terv Pluszban" címmel meghirdetett előadássorozat bemutatja a versenyképességi operatív programot és az egyes felhívásokat, illetve az egyes pályázatok sajátosságait. A rendezvényeken a sikeres projekttervezéshez kaphatnak naprakész információkat a vállalatok, kkv-k és a további potenciális kedvezményezettek. Az irányító hatóság munkatársai mellett a Széchenyi Programirodától, a Magyar Fejlesztési Banktól és a Joint Venture Szövetségtől is érkeznek előadók. A szakmai előadásokat követően konzultációs lehetőséget is biztosítanak az érdeklődők számára.
     Kiadó: KTM Európai Uniós Fejlesztésekért Felelős Államtitkárság

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.