OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 26. vasárnap
Ismertető


2024. április 16., kedd 16:05

A Jobbik - Konzervatívok közleménye (1. rész)
    Budapest, 2024. április 16., kedd (OS) - Kozma András: Se Pikó, se Fidesz!

    Az ajánlásgyűjtés időszaka előtt 5 nappal a Fidesz bejelentette a józsefvárosi polgármesterjelöltjét Sára Botond személyében. A budapesti főispán egy kétszeresen is megbukott jelölt, ugyanis először 2019-ben, majd 2022-ben is választást vesztett a baloldallal szemben.

Pikó András regnáló polgármesterként szintén újra a startvonalhoz áll június 9-én. Noha Pikó 2019-ben néhány szavazattal ugyan nyert a választásokon, de a legnagyobb vesztesként mégis a kerület és a lakosok kerültek ki.

Józsefvárosnak változásra van szüksége! – de ez bukott polgármesterekkel nem fog menni. Igen, Pikó Andrást is a bukottak közé sorolom, mivel minden szempontból elbukott az elmúlt 5 éves teljesítménye alapján. Ritkán mondható el, hogy egy ellenzéki vezetésű önkormányzat alulmúlja a Fidesz tevékenységét is.

Mindazonáltal örömmel fogadtam, hogy Sára Botond egy átfogó programmal állt elő, ami, valljuk be, szinte ritkaságnak számít a Fidesz történelmében. A budapesti főispán programja több szálon is párhuzamban áll a saját programommal, ami megerősített abban, hogy Józsefváros egyes problémáinak forrása a gyengekezű és bizonytalan liberális városvezetés. A kerületben újra rendet kell tenni, a biztonságot meg kell erősíteni, és a valós, emberi problémákkal kell foglalkozni.
     Kiadó: Jobbik - Konzervatívok

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.