OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 26. vasárnap
Ismertető


2024. április 16., kedd 18:37

Az LMP - Magyarország Zöld Pártja közleménye
    Budapest, 2024. április 16., kedd (OS) - Az LMP - Magyarország Zöld Pártja mély tisztelettel emlékezik az áldozatokra a magyarországi holokauszt emléknapján! -

    Az 1944. április 16-án kezdődő magyarországi holokauszt örökké fájdalmas sebként fog égni nemzeti emlékezetünkben. Az ártatlan áldozatok százezreinek értelmetlen halála nem csupán nemzeti tragédia, hanem családi tragédia is a magyar nemzet számára.

Az áldozatokat nem feledjük, és emlékükhöz akkor leszünk méltóak, ha soha többet nem engedjük, hogy hasonló szörnyűség megtörténjen a világon. Az LMP - Magyarország Zöld Pártja vallja, hogy társadalmunk jövőjét a szolidaritásra, az egymás és a jövő generációk iránti felelősségre, valamint az emberi méltóság feltétlen tiszteletére kell építenünk.

LMP Sajtó
     Kiadó: LMP - Magyarország Zöld Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.