OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 30. kedd
Ismertető


2024. április 17., szerda 05:52

A Magyar Evőversenyzők Országos Szabadidősport Szövetsége közleménye
    Budapest, 2024. április 17., szerda (OS) - 224db csirkeszárnyat 10 perc alatt valaki? Egy valaki a világon igen Ő James Webb a Marcell-Ház Magyar Országos Evő versenyének sztár vendége

    A májusban startoló és első ízben megrendezésre kerülő Marcell-Ház Magyar Országos Evő verseny Bajnokságnak döntőjére egy meglepetés vendég érkezik.
Az augusztusi szuper döntőn a selejtező nyertesei mérik össze tudásukat, hogy egyikőjük felemelhesse a magyar bajnoki trófeát és kivívja a lehetőséget, hogy megpróbálhassa meghódítani Amerikát.
Az eseménynek lesz egy igen nagy meglepetés vendége is, hiszen a világ legjobb 10 evő versenyzői közzé tartozó a világranglista 5. helyezettje a 2023-as év Hot-dog evő Világbajnokságán a 3. helyezést érte el és idén a selejtezőkön világrekorddal győzedelmeskedő – csirkeszárnyból 224 db fogyasztott el 10 percen belül – és közel 2 milliós követőtáborral rendelkező Ausztrál James Webb látogat el Magyarországra és elsőként lép itthon Európai földre.A döntő előtt már hazánkba érkezik és közel 12 napot tölt el nálunk, a Bajnokságon kívül is több kihívást fog teljesíteni és igen be van már most táblázva az ideje, hiszen nem mindennap látogat el hozzánk egy ilyen patinás személy, sőt Ő a legelső a versenyzők közül.A döntő keretein belül, megmutatja tudását, hiszen tiszteletbeli tagként beül és végig eszi a verseny menüt.Aki szeretne vele találkozni személyesen is, azt várjuk a Bajnokság döntőjén a Bikás Parki Fesztiválon augusztusban vagy nevezz te is a versenyre.
     Kiadó: Magyar Evőversenyzők Országos Szabadidősport Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.