OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 30. kedd
Ismertető


2024. április 17., szerda 10:46

A Magyar Szabadidősport Szövetség közleménye
    Budapest, 2024. április 17., szerda (OS) - Törj ki a hétköznapokból! Kihívás Napja 2024 A Magyar Szabadidősport Szövetség (MASPORT) koordinálásával május utolsó szerdáján ismét megrendezésre kerül a nemzetközi színtéren is jelen lévő Kihívás Napja. Az idei évben is keressük Magyarország legsportosabbjait. A tanintézmények, közösségek, munkahelyek, települések sokaságát megszólító kampány célja a mozgásgazdag életmód népszerűsítése játékos, vidám sportprogramokon keresztül. A Kihívás Napja egy olyan több mint 30 éves hagyomány, ami lázban tartja a mozgás szerelmeseit.

    Törj ki a hétköznapokból!
Néha szükség van  arra, hogy a hétköznapok monotonitásából kiszakadjunk, új, más impulzusok érjenek minket. A mi javaslatunk az, hogy ezt az egyhangúságot mozgással, sportolással, aktív kikapcsolódással törjük meg. A Kihívás Napja remek lehetőség, hogy sportos közösségi élmények teremtésével valami egészen új színt vigyünk a hétköznapjainkba. Célunk továbbá, hogy ne csak ezen a napon, hanem az év további részében is aktívabb életmódra ösztönözzük a lakosságot.
További részletek elérhetőek az esemény honlapján.

     Kiadó: Magyar Szabadidősport Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.