OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 30. kedd
Ismertető


2024. április 17., szerda 13:05

A Demokratikus Koalíció közleménye (1. rész)
    Budapest, 2024. április 17., szerda (OS) - A DK bemutatja Jószai Attila poligráfos vizsgálatának eredményét - Bebizonyosodott, hogy Nagy János hazudott Magyar Péter színpadán

    Nagy János, Szigetszentmiklós Fidesz-kollaboráns polgármestere azt állította Magyar Péter április 6-i tüntetésén a színpadon, hogy Jószai Attila, a DK szigetszentmiklósi képviselője gyakran látogatja Kövér Lászlót a helyi házában. A DK ezt azonnal cáfolta, és a hazug állítása miatt be is pereltük Nagy Jánost. Jószai Attila azt is vállalta, hogy poligráfos vizsgálatnak veti alá magát, hogy a hazugságvizsgálat cáfolja Nagy állításait. A független, budapesti magánvállalkozás által elvégzett vizsgálat során a következő kérdéseket tették fel Jószai Attilának:

- járt-e valaha Kövér László házában?

- tárgyalt vagy egyeztetett-e valaha személyesen Kövér Lászlóval?

- telefonon vagy interneten keresztül szóban, kapcsolatba lépett-e Kövér Lászlóval?

- akár egyszer is írásban, hagyományos vagy digitális formában kommunikált-e Kövér Lászlóval?

Jószai Attila mind a négy kérdésre nemmel válaszolt, a hazugságvizsgálat eredményét megállapító hivatalos szakvélemény szerint pedig "a poligráfos hazugságvizsgálat során regisztrált fiziológiai változások alapján Jószai Attila egyik releváns kérdésre sem adott megtévesztő választ", azaz a DK képviselője igazat mondott mind a négy kérdés esetén.

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.