2024. április 30. kedd

2024. április 17., szerda 14:14

A Magyar Munkáspárt közleménye
    Budapest, 2024. április 17., szerda (OS) - Nincs demokrácia ott, ahol nem lehet kiállni a nemzeti szuverenitás és a béke mellet

Nincs demokrácia ott,
ahol nem lehet kiállni a nemzeti szuverenitás és a béke mellett

Nem a mi rendezvényünket tiltották be Brüsszelben, hanem a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciáját, mégsem mehetünk el mellette. A belgák döntését mélységesen elítélem. Nincs demokrácia ott, ahol nem lehet kiállni a nemzeti szuverenitás és a béke mellett. Felháborító az is, hogy a belgák nem csak udvariatlanok, de pofátlanok voltak Magyarország miniszterelnökével szemben – nyilatkozta Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke.

Kiadó: Magyar Munkáspárt