OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 2. csütörtök
Ismertető


2024. április 19., péntek 12:23

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye (2. rész)
    Budapest, 2024. április 19., péntek (OS) - Érdemes hazánk táján is szétnézni. Előttünk állnak a magyarországi önkormányzati választások.  Még csak górcső alá sem kell helyeznünk Fővárosi Önkormányzatunkat ahhoz, hogy lássuk, hogy a nemzet kiárusítására szakosodott.

    Újból tapasztalhatjuk, hogy a Gyurcsány-Bajnai-féle hatalmi módszerek miként vezetnek ismételt csődhöz. Módszeresen talpnyalóik kifizetőhelyévé alakították át a Városházát. Lenullázták a kasszát, új hiteleket akasztottak az adófizetők nyakába. Igaz a mondás: "kutyából nem lesz szalonna".
A Városháza eladás kísérlete az A-Híd Zrt-vel összefonódó korrupció, a tönkretett budapesti közlekedés, a mindenütt tapasztalható szenny, piszok és szemét tevékenységük szomorú eredménye.
Brüsszelben sincs ez másképp, Gyurcsányné, a momentumos Cseh Katalin és a főpolgármester megbízottja, Jávor Benedek éjt nappallá téve dolgoznak azon, hogy a hazánknak járó pénzek ne jussanak el a magyar emberekhez. Ezzel csonkítják az államkasszát, például késleltették a pedagógusok béremelését. Tévednek, már régen nincsenek árnyékban, mindenki látja, hogy a választópolgárok pénzén süttetik a hasukat.
Mondjuk azt, hogy befellegzett! Minek? Az elmúlt öt éves Uniót és fővárosunkat uraló érának. Varjúkból nem lesznek fecskék. Hazánk választópolgárai, egyben vállalt szellemi honvédői rövidesen üzenhetnek a "jómadaraknak". Hess! Szabaduljunk meg mindazoktól, akik piszkolják nemzetünket, hazánkat és fővárosunkat.
Csizmadia László, a CÖF-CÖKA elnöke

     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.