OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 3. péntek
Ismertető


2024. április 20., szombat 15:13

A Megoldás Mozgalom közleménye
    Budapest, 2024. április 20., szombat (OS) - Nemzetközi tapasztalattal rendelkező, szakértőkből álló EP listával indul a Megoldás Mozgalom a június 09-i választásokon!

    A Gattyán György által alapított Megoldás Mozgalom megméretteti magát az idei EP és Önkormányzati választáson egyaránt! A párt célja, hogy a jövőben kizárólag olyan emberek képviseljék Magyarországot az Európai Parlamentben, akik már idehaza, a saját szakterületükön bizonyítottak, és akár nemzetközi szinten is maradandót alkottak.
A MEMO szerint olyan magyar Európai Parlamenti képviselőkre van szükség, akik határozottan tudják képviselni Magyarország érdekeit, és nem állnak folyamatosan harcban az Európai Unióval! Erősítenünk kell ez európai közösséget a nemzeti értékeinkkel: a tudásunkkal, a szorgalmunkkal és a tehetségünkkel. Működjünk együtt az EU tagországaival, hogy több gazdasági erőforrás érkezzen hazánkba, amelyek nem szűk érdekcsoportok gazdagodását segítik, hanem minden Magyarországon és Európában élő magyar emberét. Őrizzük meg a nemzeti értékeinket: a magyar gazdák szorgalmas munkájával megtermelt élelmiszereket, a hazai vállalatok által előállított termékeket, amelyek nem csak versenyképesek Európában, de meg is előzik sokszor az Uniós versenytársakat.

A Megoldás Mozgalom EP listája: Dr.Huszár Viktor- Megoldás Mozgalom elnök; Dr.Karl Dóra jogász,vállalkozó; Dr.Bogó Dániel ügyvéd; Dr.Paksi Piroska jogász, vállalkozó; Dr.Szilágyi Norbert ügyvéd;Dr.Horváth Ferenc nyugalmazott rendőrőrnagy; Tóth Mihály ökumenikus lelkész.
     Kiadó: Megoldás Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.