2024. május 3. péntek

2024. április 20., szombat 15:13

A Megoldás Mozgalom közleménye
    Budapest, 2024. április 20., szombat (OS) - Nemzetközi tapasztalattal rendelkező, szakértőkből álló EP listával indul a Megoldás Mozgalom a június 09-i választásokon!

A Gattyán György által alapított Megoldás Mozgalom megméretteti magát az idei EP és Önkormányzati választáson egyaránt! A párt célja, hogy a jövőben kizárólag olyan emberek képviseljék Magyarországot az Európai Parlamentben, akik már idehaza, a saját szakterületükön bizonyítottak, és akár nemzetközi szinten is maradandót alkottak.
A MEMO szerint olyan magyar Európai Parlamenti képviselőkre van szükség, akik határozottan tudják képviselni Magyarország érdekeit, és nem állnak folyamatosan harcban az Európai Unióval! Erősítenünk kell ez európai közösséget a nemzeti értékeinkkel: a tudásunkkal, a szorgalmunkkal és a tehetségünkkel. Működjünk együtt az EU tagországaival, hogy több gazdasági erőforrás érkezzen hazánkba, amelyek nem szűk érdekcsoportok gazdagodását segítik, hanem minden Magyarországon és Európában élő magyar emberét. Őrizzük meg a nemzeti értékeinket: a magyar gazdák szorgalmas munkájával megtermelt élelmiszereket, a hazai vállalatok által előállított termékeket, amelyek nem csak versenyképesek Európában, de meg is előzik sokszor az Uniós versenytársakat.

A Megoldás Mozgalom EP listája: Dr.Huszár Viktor- Megoldás Mozgalom elnök; Dr.Karl Dóra jogász,vállalkozó; Dr.Bogó Dániel ügyvéd; Dr.Paksi Piroska jogász, vállalkozó; Dr.Szilágyi Norbert ügyvéd;Dr.Horváth Ferenc nyugalmazott rendőrőrnagy; Tóth Mihály ökumenikus lelkész.
     Kiadó: Megoldás Mozgalom