OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 22. szerda
Ismertető


2024. április 22., hétfő 15:03

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2024. április 22., hétfő (OS) - Árnyékkormány: Az orosz és kínai kémek betelepítésével az Orbán-kormány nemcsak a magyarok megélhetését, hanem a biztonságát is veszélyezteti

    Kedvezményeket ad az Orbán-kormány az orosz és a kínai vendégmunkásoknak, amit a két ország titkosszolgálati hírszerzői is kihasználhatnak. Ez komoly nemzetbiztonsági kockázatot jelent.

A Dobrev Klára vezett Árnyékkormány szerint az Orbán-kormány ezzel nemcsak a magyarok megélhetését, hanem a biztonságát is veszélyezteti. Nem elég, hogy soha nem látott mennyiségű EU-n kívüli vendégmunkás érkezik Magyarországra, és nem egyszer rúgnak ki miattuk magyar munkásokat, ugyanazzal a lendülettel orosz és kínai kémeket is telepítenek közénk. Ha Orbán június 9-én az európai parlamenti választáson elveszíti a többséget, akkor már másnap előrehozott választást fogunk követelni. Ezért kérünk mindenkit arra, hogy szavazzon a legerősebb ellenzéki listára, a DK-MSZP-Párbeszéd közös listájára! Mi itt voltunk, itt vagyunk és itt is leszünk, amíg véget nem vetünk az Orbán-rendszernek.

Varga Ferenc

Bér- és munkaügyi árnyékminiszter
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.