OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 3. péntek
Ismertető


2024. április 23., kedd 10:04

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye
    Budapest, 2024. április 23., kedd (OS) - A keresztényellenes ideológia már a XII. kerületben is megjelent

    A Hegyvidéken is meghatározó az egyházak közösségépítő, oktatási, nevelési, szociális és hitéleti tevékenysége. Éppen ezért a Hegyvidéki Önkormányzat évente 50 millió forinttal segíti a vallásos emberek munkáját.
Az egykori MSZP-s Vincze Géza a Szolidaritás Mozgalom polgármesterjelöltjeként indul Hegyvidéken. Szocialista, kommunista programjának középpontjába az egyházi szerveztek támogatásának visszaszorítását, eltörlését állította.
Vincze Géza közösségektől, iskoláktól, rengeteg embertől venné el ezt a támogatást. A baloldalon csak egyet tudnak: szétzúzni és megszüntetni a megtartó erővel bíró vallási közösségeket.
A KDNP - összefogva a Fidesszel - ezt nem fogja hagyni. Megvédjük közösségeinket, zsidó-keresztény kultúránkat! Megvédjük magyarságunkat!

Nacsa Lőrinc
frakcióvezető-helyettes, KDNP
     Kiadó: Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.