OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 4. szombat
Ismertető


2024. április 23., kedd 16:55

A Nem Adom Fel Alapítvány közleménye
    Budapest, 2024. április 23., kedd (OS) - A Nem Adom Fel Alapítvány sajtótájékoztatót rendez, melyen bemutatja új, támogatott lakhatási szolgáltatását Józsefvárosban. A projekt célja, hogy fogyatékossággal élő felnőttek számára biztosítsa a minőségi és önálló életvitelt elősegítő lakhatást. Az ünnepélyes megnyitóra 2024. április végén kerül sor a Nem Adom Fel Kávézó és Étteremben.

    A Nem Adom Fel Alapítvány új kezdeményezése, amely a Baross utcai lakóegységben valósul meg, a társadalmi integrációt és az önálló életvitel támogatását helyezi előtérbe. A projekt keretében egy 140 négyzetméteres, két szintes ingatlanban alakítottak ki nyolc személy számára lakóhelyet, beleértve akadálymentes fürdőszobát, közösségi teret és konyhát. Az emeleten négy, saját fürdőszobás lakótér található.
A támogatott lakhatási lehetőség nemcsak otthont, hanem szociális szolgáltatásokat is nyújt, elősegítve ezzel az ellátottak képességeinek és tehetségének kibontakozását. A projekt megvalósítását a Fővárosi Önkormányzat és több mint 15 cég és vállalkozás támogatta, kiemelve a közösségi összefogás fontosságát.
A megnyitó ünnepségen a lakóegység teljes készültségben lesz megtekinthető, amely nem csak az új lakók számára jelent izgalmat, hanem családjaik és a helyi közösség számára is.

További információ kérhető Szakács-Szekeres Judittól a +36302211737-es telefonszámon vagy szekeresjudit@nemadomfel.hu címen.

     Kiadó: Nem Adom Fel Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.