OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 6. hétfő
Ismertető


2024. április 24., szerda 12:39

A Magyar Paralimpiai Bizottság közleménye
    Budapest, 2024. április 24., szerda (OS) - Sorozatban másodszor védte meg U23-as világbajnoki címeit Nádasdy Anna. A fiatal kerekesszékes vívó 2022 és 2023 után, ebben az esztendőben is korosztályos vb-aranyérmes lett. A nemzetközi viadalt április 21. és 23. között rendezték meg a thaiföldi Nakhon Ratchasima városában.

    A magyar sportoló először kard fegyvernemben aratott sikert, miután 15:4 arányban legyőzte a thai Thongdaeng Aphinyát. A következő versenynapon tőrben a dél-koreai Hyo Kyeong Kwon-t 15:2-re múlta felül, és szerzett még egy aranyérmet.
A halásztelki vívó először 2022-ben, majd 2023-ban is aranyérmesként végzett kard és tőr fegyvernemben, idén pedig újra megvédte vb-címeit.

     Kiadó: Magyar Paralimpiai Bizottság

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.