OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 6. hétfő
Ismertető


2024. április 26., péntek 10:46

A Jobbik - Konzervatívok közleménye
    Budapest, 2024. április 26., péntek (OS) - Róna Péter: Nem hagyom magára a devizakárosultakat sem!

    A devizahitelezés vírusa megfertőzte a térség számos országát. Kivétel nélkül mindegyik megoldotta a problémát, elkerülte a tragédiát, amit ez a hibás termék okozott. Mi nem. A Gyurcsány- és a Fidesz-kormány egyaránt a bankok mellé állt, és hamis "megoldásokkal" vezette félre a magyar nemzetet.

A kár persze óriási, a véget nem érő és megszámlálhatatlan személyes és családi tragédiák politikai következménye az, hogy a magyar társadalom elvesztette a hitét a demokráciában, nem hiszi, hogy politikai vezetőink képesek lennének őket megvédeni. Ezért is vállaltam az európai parlamenti választásokon való listavezetést, hogy visszaadjam a magyar emberek hitét a valódi képviseletükben.

A devizahitelezés egy történelmi méretű seb a magyar társadalom testén. Ideje, hogy a Kúria ezt belássa, és jurátusi csűrés-csavarás helyett szembenézzen a lényeggel: tegyen igazságos pontot ennek a tragikus történetnek a végére!


     Kiadó: Jobbik - Konzervatívok

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.