OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 7. kedd
Ismertető


2024. április 26., péntek 14:27

A Civil út Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2024. április 26., péntek (OS) - Márti emlékét őrzi az Anna and the Barbies együttes híres dala, ami múlt év szeptemberétől a fogyatékosügyet és a tehetséggondozást együttesen felkarolva került újra feldolgozásra négy fiatal zenei tehetség által a Civilút Alapítvány gondozásában.

    A Magyar Zene Házában mutatta be a program záróeseményén tehetségét az a négy fiatal mentorált, akik lehetőséget kaptak tehetséggondozásra a Civilút Alapítványtól. Az eseményen a program kreatívigazgatója, Megyeri Gabriella ismertette az elért eredményeket és a program kitűzött céljait: “A program célja az volt, hogy a kultúrán, azon belül is a zenén keresztül szólítsa meg a többségi társadalmat üzenetével: a sors nem válogat, de a tehetség sem. A zenében nincs fogyatékosság, csak zenész van és közönség, közösség teremtődik és közös élmény. Nem hagyományos módon építkeztünk, mert a klasszikus gyűjtési akciókon kívül idén a fenntarthatóság vált kiemelt szemponttá. A többségi társadalmat sikeresen értük el, hiszen csak online a mentoráltakról és a programról szóló rövid videók organikusan több mint 1 400 000 megtekintést értek el, ami egy óriási szám, hiszen nem volt ilyen jellegű előzményünk."

     Kiadó: Civil út Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.