OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 7. kedd
Ismertető


2024. április 26., péntek 14:28

A Civil út Alapítvány közleménye (4. rész)
    Budapest, 2024. április 26., péntek (OS) -

    Szebényi Dániel, aki a program zenei producereként vitte végig a képzést, a záróeseményen kiemelte: “Sikerült megteremteni a mentorált fiatalokkal egy folyamatos fókuszállapotot. Azt éreztem nagy győzelemnek, hogy már a legeslegelső perctől kezdve, amikor először találkoztunk személyesen a mentoráláskor, mindenki folyamatosan figyelt, és azért volt ott, hogy fejlődjön, és haladjunk előre a dolgokkal. Így elindult egy organikus folyamat, amiben jó volt benne élni, és sosem fogom elfelejteni, amikor először hallottunk Annával egyben a mentoráltak dalait."
A mentoráltak a három hónapos zenei képzés során gyakorlati órákon és workshopokon nyertek betekintést a dalszövegírás fortélyaiba, a dalszerzés alapvetéseibe, majd kezdtek közös dalszerzésbe. Az időszak alatt havi támogatást kaptak az alapítványtól, a program végén stúdióban vették fel a dalokat, majd a két saját szerzeményhez videóklipet is forgattak.

A programot szervező Civilút Alapítvány kuratóriumi elnöke, Vári Attila kiemelte, a  Varázsceruza - Hagyj nyomot a világban Pásztor Annával című programot folytatják, és a zene mellett a képzőművészeti terület kap a jövőben kiemelt szerepet. Az elnök az alapítvány operatív igazgatójával, Vezér Tamással adta át a záróeseményen a mentoráltak számára a bizonyítványt, amiért a képzést sikeresen vitték végig, és fejezték azt be.

     Kiadó: Civil út Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.