OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 9. csütörtök
Ismertető


2024. április 27., szombat 12:07

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2024. április 27., szombat (OS) - Molnár Csaba: Magyar Péter tulajdonképpen lehülyézte Dobrev Klárát

    Tényleg itt tartunk? Magyar Péter tulajdonképpen lehülyézte Dobrev Klárát.

Olvasom, hogy Magyar Péter a tegnap esti tüntetésén ismét azt mondta, hogy kiáll vitázni Dobrev Klárával, bár galambokkal nem szeret sakkozni.

A Magyar által idézett gondolat eredetileg egészen pontosan úgy hangzik, hogy hülyével vitatkozni olyan, mint galambbal sakkozni.
Magyar Péter tehát tegnap este ismét, a héten már sokadik alkalommal tulajdonképpen lehülyézte Dobrev Klárát. Azt a Dobrev Klárát, aki jogász-közgazdász, négy idegen nyelven beszél felsőfokon, akire a német Bundestagtól a londoni Westminsterig úgy tekintenek, mint az európai Magyarország arcára.

A Fidesz világától megszokhattuk, hogy még a legaljasabb jelzőktől sem riadnak vissza, de a legfelkészültebb ellenzéki politikusról eddig még ők sem merték azt hazudni, hogy hülye. Magyar Péter is jobban tenné, ha valóban kiállna, és egy vitában bizonyítana Dobrev Klárával szemben. Eddig két ilyen megkeresés érkezett, Dobrev Klára mindkettőre igent mondott, Magyar Péter egyikre sem. Van még kérdés?

Molnár Csaba
A DK ügyvezető alelnöke és EP-képviselője, a közös lista kampányfőnöke
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.