OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 15. szerda
Ismertető


2024. április 29., hétfő 09:47

A Nem Adom Fel Alapítvány közleménye
    Budapest, 2024. április 29., hétfő (OS) - A Nem Adom Fel Alapítvány örömmel jelenti be, hogy új támogatott lakhatási projektet valósít meg Józsefvárosban, amely a fogyatékkal élő emberek önállóbb életvitelét segíti elő. A kezdeményezés célja, hogy a felnőtt korú fogyatékkal élő személyek számára minőségi, támogatott lakhatást biztosítson, elősegítve ezzel integrációjukat. A támogatott lakhatás szolgáltatás a kerületben egyedülálló, és hozzájárul a társadalmi szemléletváltás előmozdításához. A projektünk keretében egy 140 négyzetméteres, két szintes lakóegységet újítottunk fel, amely 8 fogyatékkal élő személy otthonát fogja biztosítani. Az ingatlanban akadálymentes lakóegységek kerültek kialakításra. Az emeleten négy saját fürdőszobával rendelkező lakótér kap helyet.

    A lakhatási lehetőség nemcsak otthont biztosít, hanem támogatja az ellátottak képességeinek és tehetségének kibontakozását, egy teljesebb élet megélését, minőségi szociális szolgáltatások biztosításával.
A Baross utcai projektet támogatta a Fővárosi Önkormányzat a Fővárosi Szolidaritási Alap 2022 pályázati keretéből, illetve több, mint 15 cég, vállalkozás támogatta.
A program különlegessége, hogy a teljesen berendezett lakóegységeket mind a leendő lakók, mind a hozzátartozóik most fogják először teljes készültségben megtekinteni. Kapcsolat: Szakács- Szekeres Judit a +36302211737 vagy a szekeresjudit@nemadomfel.hu.

     Kiadó: Nem Adom Fel Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.