OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 15. szerda
Ismertető


2024. április 29., hétfő 10:41

A Momentum Mozgalom közleménye
    Budapest, 2024. április 29., hétfő (OS) - Donáth Anna: Az, hogy Kövér László “luciferiánusokról" beszél, szemlélteti a rendszer őrületét

    Kövér László a CPAC Hungary-n arról beszélt, hogy a résztvevőknek a luciferiánusok ellen kell harcolniuk.

Donáth Anna, a Momentum elnöke és EP-listavezetője erre reagálva elmondta:
"Azt, hogy ez a rendszer mennyire romlott, mennyire őrült, talán Kövér László szemléleti a legjobban. A házelnök legutóbb a "luciferiánusokkal" szembeni harcról beszélt. Már nem "liberálisok", már nem "idegenszívű Soros-ügynökök", hanem egyenesen a Sátán szolgái azok, akik nem kérnek Orbán Viktor, Bolsonaro vagy éppen Putyin uralmából. Ez a szintű gyűlölet és dehumanizálás két dolgot jelent. Egyrészt azt, hogy nagy bajban vannak. Másrészt azt, hogy mindent meg fognak tenni, hogy a zsákmányukat megvédjék, hogy a hatalmukat megtartsák.
Kövér László ugyanebben a beszédében arról értekezett, hogy Magyarország a "normalitás európai főhadiszállása". Én nem úgy képzelem el a normalitást, hogy kegyelmet kapnak pedofilsegítők, nem úgy képzelem el a normalitást, hogy szétverjük az oktatást, leépítjük az egészségügyet, stigmatizáljuk a melegeket. Nem úgy képzelem a normalitást, hogy ott helye van Megafonnak, végrehajtómaffiának vagy éppen Kövér Lászlónak.
Nagyon sok minden nem normális ebben az országban. Ezért fontos, hogy olyan alternatíva épüljön a rendszerrel szemben, ami emberséges, demokratikus, szabadságszerető. Olyan alternatíva, ami védelmet ad a gyengéknek, az elesetteknek."

     Kiadó: Momentum Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.