OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 17. péntek
Ismertető


2024. április 30., kedd 12:22

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2024. április 30., kedd (OS) - Gy. Németh Erzsébet: Azért vették el a mentelmi jogom, mert lelepleztem egy fideszes pedofilsegítőt

    A mentelmi jogom elvételével a Fidesz a mai napon végleg bebizonyította, hogy a pedofilok és a pedofilsegítők oldalán áll. Azért sújtott le rám Orbán Viktor bosszúja, mert nyilvánosan bemutattam az orbáni pedofilhálózat működését. Elmondtam az országnak, hogy Áder János húga, Pölöskei Gáborné Áder Annamária fővárosi főosztályvezetőként tudott arról, hogy mi történik a bicskei gyermekotthonban, mégsem akadályozta meg, hogy V. János tovább zaklassa a rá bízott gyerekeket. A pedofil bicskei igazgató 5 zavartalan évet kapott Pölöskei Gáborné Áder Annamáriától. Hiába tudta már 2011-ben, hogy mit tesz a gyerekekkel, mindez 2016-ig folytatódhatott.

A Demokratikus Koalíció soha nem fog hallgatni, soha nem fogja abbahagyni az orbáni pedofilhálózat szereplőinek támadását, soha nem fog beletörődni abba, hogy fideszes politikusok következmények nélkül mentegethettek pedofilokat és segítőiket. Újra és újra el fogjuk mondani, hogy ki mindenki vett részt a bicskei gyalázatban, Novák Katalintól Varga Juditon és Balog Zoltánon át egészen Pölöskei Gáborné Áder Annamáriáig. Nem fogunk meghátrálni, amíg az orbáni pedofilhálózatot ki nem söpörjük az országból!

Gy. Németh Erzsébet

A DK országgyűlési képviselője
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.