OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 17. péntek
Ismertető


2024. május 2., csütörtök 18:47

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2024. május 2., csütörtök (OS) - Magyar Péter pártja az ellenzéki szavazatok megosztásával a Fideszt segíti a XVIII. kerületben

    Magyar Péter pártja polgármesterjelöltet indít rá a XVIII. kerület regnáló ellenzéki polgármesterére, a Fideszt 5 évvel ezelőtt legyőző Szaniszló Sándorra. A sikeres, népszerű, hivatalban lévő polgármestert a Tisza Párt nyilván nem tudja legyőzni. A ráindulásuk csak arra jó, hogy veszélyeztessék az ellenzék győzelmét, és az ellenzéki szavazatok megosztásával segítsék a Fideszt. Információink szerint a XVIII. kerület csak a kezdet, Magyar Péter más kerületekben is jelölteket indíthat sikeres ellenzéki polgármesterekre.

A Demokratikus Koalíció szerint Magyar Péter pártja az ellenzéki szavazatok megosztásával a Fideszt segíti a XVIII. kerületben. Nem véletlen, hogy Karácsony Gergely főpolgármester is Szaniszló Sándor mellett állt ki az ügyben. A DK szerint egyetlen négyzetcentimétert sem szabad visszaadni a Fidesznek sem az országból, sem a fővárosból, sem a XVIII. kerületből!

DK Sajtóiroda
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.