OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 17. péntek
Ismertető


2024. május 2., csütörtök 21:15

A Magyar Polgári Együttműködés Egyesület közleménye
    Budapest, 2024. május 2., csütörtök (OS) - Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön este előadást tartott a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület "A békéhez erő kell - az erőhöz béke kell" című rendezvényén. Győri Enikő elnök köszöntője után a miniszter arról beszélt, hogyan védhetjük meg Magyarország biztonságát a veszélyek korában.

    Részletezte a magyar honvédség technikai és személyi felkészültségét és a szervezeti kérdéseket. A hadsereg mellett a szélesebb magyar társadalomban is ápolni kell a honvédelmi szemléletet. Kitért a magyar hadiipar lehetőségeire a védelmi képesség növelésében és a nemzetgazdaság megerősítésében. Rámutatott: Magyarország a szuverenitását erősíti azzal, hogy jelentős szerepet tölt be a nemzetközi szövetségi rendszerekben is, ezeken a fórumokon mindig a béke mellett emeli fel szavát. "Nem lehet fontosabb feladatunk, mint hogy mindent megtegyünk annak érdekében, hogy Magyarország kimaradjon a szomszédunkban dúló háborúból.
     Kiadó: Magyar Polgári Együttműködés Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.