OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 17. péntek
Ismertető


2024. május 2., csütörtök 21:15

Az Új Magyar Birodalmi Mozgalom közleménye
    Budapest, 2024. május 2., csütörtök (OS) - Visszalépés a főpolgármester-jelöltségtől választási csalás miatt

    Az elmúlt időszakban tanúi lehettünk a demokratikus alapelvek megcsúfolásának és az erőszakos hatalomgyakorlás gyakorlásának. A kormányzati ellenfeleink a hazugságok és a csalások és a pénz útján próbálnak hatalmat szerezni, megfosztva az őszinte és hazafiasságot gyakorló embereket attól a joguktól, hogy a saját nemzetük irányításában részt vegyenek. Ezek a korrupciós és antidemokratikus cselekedetek nem csak veszélyeztetik a demokráciát hanem alá-ásták a népünk hitét és bizalmát az állam iránt.
Az ellenzék minden eszközt bevet a hatalom megszerzése érdekében, még akkor is, ha ez a demokratikus folyamatok és értékek megsemmisítését jelenti. Megtagadják az igazságot és az egyenlőséget, míg saját politikai hatalmukat védeni és megerősíteni próbálják. A szabad választások alapjait  lerombolják, és elnyomják azokat, akik más véleményt vallanak, így biztosítva saját maguk további hatalmát és uralmát.
Ez nem demokrácia, hanem egy brutális diktatúra, amely ebben az országban uralkodik. Nem vagyok hajlandó részt venni egy olyan rendszerben, ahol az önző politikai elit saját érdekeit a nép akaratának felülírja. Ezért lemondok a főpolgármesteri jelöltségről, és reménykedem, hogy egy nap újra tiszta és demokratikus választásokat láthatunk az országunkban. Megtisztítva ettől a zsarnok fekélyes politikai elittől ami most uralkodik ezen a nemzeten.
Ferenczik József

     Kiadó: Új Magyar Birodalmi Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.