OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 18. szombat
Ismertető


2024. május 4., szombat 22:00

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2024. május 4., szombat (OS) - A DK másodfokon is pert nyert a vérplazmával mutyizó Bayerné ellen

    Hiába próbálnak elnémítani, másodfokon is pert nyertem, miután Bayer Zsolt fideszes publicista felesége, Bayerné dr. Matusovits Andrea feljelentett rágalmazásért. A bíróság szerint is kimondhatom: a Bayerné által főigazgatóként vezetett Országos Vérellátó Szolgálat éveken át áron alul adta el a magyar emberek vérplazmáját magáncégeknek, amelyeket versenyeztetés nélkül választottak ki, és ezzel hatalmas veszteséget okozott a magyar adófizetőknek, ellenben nagy profitot tett a cégek tulajdonosainak a zsebébe.

Mi a Demokratikus Koalícióban soha nem fogjuk hagyni, hogy Orbán Viktor haverjai büntetlenül kiárusítsák az állami egészségügyet. Bayerné a magyarokat károsította meg a vérplazmával való ügyeskedéssel, hiszen abból a pénzből rendbe lehetne tenni az állami kórházakat, és tisztességes bért lehetne fizetni az egészségügyi dolgozóknak. Mára a kormányváltás maradt az egyetlen remény, hogy felszámoljuk a korrupciót, és rendbe tegyük az egészségügyet.

Sebián-Petrovszki László
A DK országgyűlési képviselője, az Igazságügyi bizottság alelnöke

Sebián-Petrovszki László sajtótájékoztatóját a DK Facebook-oldalán közvetítettük.

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.