OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 19. vasárnap
Ismertető


2024. május 7., kedd 14:08

Az ELTE Alumni Alapítvány közleménye
    Budapest, 2024. május 7., kedd (OS) - Az ELTE sportolni, zenét hallgatni is visszavárja most volt diákjait! Hálásan köszönjük, hogy hozzájárul az ELTE Alumni Alapítvány hallgatói ösztöndíjalapjának éves feltöltéséhez :)

    Az ELTE-n évente mintegy 6000 hallgató végez, számuk évről-évre növekszik. A világon ma élő ELTE Diplomások száma 150-200000 főre tehető. Az Egyetem Szenátusa által 2008-ban létrehozott Alumni Szervezet ezen közösség számára biztosít lehetőségeket: az egymással és az ELTE Alma Materrel való kapcsolattartásra, tudás és tapasztalatátadásra.

A szervezet közösségi kommunikációs oldalán, az ELTE Alumni platformon kapcsolatot ápolhat egyetemi társaival. Inspiráló tartalmak, lehetőségek várják: összegyetemi és szakmai alumni események, versenyek, Alumni Kártya kedvezmények, állás kereső/ajánló; továbbtanulási lehetőségek egy életen át.

Az egyetemi Alumni program alkalmat teremt arra, hogy a végzett hallgatók megoszthassák a pályafutásuk során felhalmozott tudásukat, sikereik hírét egymással és a jelenlegi hallgatókkal, avagy épp aktuálisan más módon is támogathassák - az ELTE Alumni Ösztöndíj révén - a tehetséges, rászoruló hallgatókat, általuk is tovább erősítve ELTE-s diplománk értékét.

Mindezekről és az aktuális lehetőségekről webes felületeinken, ill. az ELTE Alumni hírlevelekből is tájékozódhat.

Örök diákjait most sportolni, zenét hallgatni is visszavárja az ELTE Alma Mater.

     Kiadó: ELTE Alumni Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.