OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 19. vasárnap
Ismertető


2024. május 7., kedd 14:45

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2024. május 7., kedd (OS) - DK-MSZP-Párbeszéd: Fekete Katalin pesterzsébeti polgármesterjelölt feljelentést tett, amiért megrongálták a plakátjait

    Ismeretlenek megrongálták Fekete Katalin, a DK, a Momentum, az MSZP, az LMP és a Párbeszéd polgármesterjelöltjének plakátjait Pesterzsébeten. A jelölt a történtek miatt feljelentést tett a rendőrségen.

Nem fogjuk hagyni, hogy aljas módszerekkel próbálják lejáratni a jelöltjeinket. Kizárólag Orbán Viktor és pártkatonái a felelősek azért, hogy mára általánossá vált a gyűlöletkeltés a magyar közéletben, ezért pedig távozniuk kell a politikai életből.

Demokratikus Koalíció
Magyar Szocialista Párt
Párbeszéd - Zöldek

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.