OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 20. hétfő
Ismertető


2024. május 8., szerda 20:21

Az MSZP Országos Központjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2024. május 8., szerda (OS) - Pikó András pálfordulása az akadálya a józsefvárosi közös indulásnak

    Ennek ellenére az MSZP az utolsó pillanatig kivárt, mert bízott a megegyezésben, bízott abban, hogy végül győz a józan ész, és Pikó András nem akarja kiszorítani a már bizonyított, sikeres, egyéni győztes politikusokat a testületből.
Az MSZP-nek két választási lehetősége maradt, az egyik, hogy nem indul el Józsefvárosban a választáson, hiszen egy képviselőjelölttel semmilyen beleszólása nem lenne az önkormányzat életébe, a másik, hogy elindul, és lesz 11 egyéni képviselőjelöltje és egy polgármester-jelöltje.
Az MSZP nem hagyja cserben a szavazóit Józsefvárosban sem, hiszen a párt olyanokat is képvisel a testületben, akiknek a hangját más pártok nem hallják meg. Egy politikai pártnak a választásokon el kell indulnia, különben tömegek maradnak képviselet nélkül.

MSZP
    
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.