OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 20. hétfő
Ismertető


2024. május 9., csütörtök 11:04

A Jobbik - Konzervatívok közleménye (1. rész)
    Budapest, 2024. május 9., csütörtök (OS) - Ha ma ez a "független" sajtó, akkor nagyon nagy a baj…

    Politikai közösségünk elképedve és szomorúan tapasztalta az elmúlt hetekben, hogy a magát "függetlennek" kikiáltó sajtó a propagandistákat megszégyenítő "kiegyensúlyozottságról" tesz tanúságot.

Már az is nagyon beszédes, hogy az egyik – a sajtószabadság és a kiegyensúlyozottság mellett állítólagosan rendkívül elkötelezett – hírportál egyetlen választási műsorába sem fért bele mindeddig egyetlen jobbikos politikus vagy, ad absurdum, Róna Péter EP-listavezető sem. Nyilván nehéz megfejteni a szerkesztési szempontokat, de talán egy parlamenti frakcióval rendelkező párt vagy az ellenzék korábbi közös köztársaságielnök-jelöltjének, jelenleg EP-listavezetőnek a mellőzését nehéz észérvekkel indokolni.

Persze, biztosan lesz rá valamilyen nagyon demokratikus és politikailag korrekt magyarázat… Most viszont, hogy hivatalosan is megvannak azok a pártok, amelyek állíthatnak jelöltet a június 9-i EP-választáson, és ezen a szűrőn Róna Péter mint a Jobbik-Konzervatívok listavezetője átment, nehezen tudjuk kiegyensúlyozott tájékoztatásnak tekinteni azokat a vitaműsorokat, amelyek ilyen vagy olyan szempontok alapján szelektálnak az EP-listavezetők meghívása és szerepeltetése között.
     Kiadó: Jobbik - Konzervatívok

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.