OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 20. hétfő
Ismertető


2024. május 9., csütörtök 11:05

A Jobbik - Konzervatívok közleménye (2. rész)
    Budapest, 2024. május 9., csütörtök (OS) -

    Róna Péter bebizonyította, hogy a messiásváráson túl jelentős társadalmi igény mutatkozik a hitelességre, a józanságra és a felkészültségre is. A Jobbik-Konzervatívok EP-listavezetője az elmúlt időszakban utcai fórumokon folytatott párbeszédekre és vitákra is teljességgel nyitott volt, ahogyan az EP-listavezetői vitákon is nagy örömmel venne részt. Éppen ezért is értesültünk megdöbbenve arról, hogy Róna Péternek a Partizán listavezetői vitaműsorában sem lesz lehetősége vitázni, ellentétben Gyurcsány pártjának, egy viccpártnak és a Fidesz szatellitpártjának jelöltjével.

Nagyon bízunk benne, hogy csak valami rossz e-mail-címre küldték a meghívót, vagy csak valami véletlen lehet! Ezért is várjuk a felkérést a sajto@jobbik.hu e-mail-címre.

Valóban független, hiteles sajtót, kiegyensúlyozott tájékoztatást! Normális Magyarországot!
     Kiadó: Jobbik - Konzervatívok

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.