OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 20. hétfő
Ismertető


2024. május 9., csütörtök 14:17

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2024. május 9., csütörtök (OS) - Bírósági ítélet támasztja alá, hogy becsapták a magyarokat a rezsicsökkentéssel

    Dr. Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője jogerősen megnyerte a pert a Gazdasági Versenyhivatallal szemben. Ennek értelmében 30 napon belül versenyfelügyeleti eljárást kell lefolytatnia a GVH-nak az MVM-mel szemben, mert hazudik a rezsiboxban, és ezzel megtéveszti a fogyasztókat. Azaz nem takarít meg egy magyar család 181.000 forintot havonta a rezsicsökkentéssel.
Dr. Tóth Bertalan még a tavalyi év végén fordult bírósághoz, miután a GVH elutasította versenyhivatali eljárás iránti kezdeményezését a földgáz egyetemes szolgáltatói közszolgáltatást ellátó MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. megtévesztő számlázási gyakorlata miatt.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.