OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 20. hétfő
Ismertető


2024. május 9., csütörtök 16:48

Az MSZP Országos Központjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2024. május 9., csütörtök (OS) - Komjáthi Imre: Olyan európai minimumokra van szükség, amelyek biztosítják a munkavállalók egészségét

    A magyar dolgozók egészsége, testi épsége és élete nem lehet alku tárgya. Ha a kormány nem képes, nem alkalmas vagy nem akarja megvédeni a magyar dolgozók érdekét, akkor ehhez európai segítség kell. Június 9-én olyan európai parlamenti képviselőket kell választani, akik a magyar dolgozók érdekeit képviselik Európában. Olyan európai standardokra, minimumokra van szükség, amelyek biztosítják a munkavállalók egészségét, valamint a jó munkakörülményeket.  

Komjáthi Imre országgyűlési képviselő, az MSZP társelnöke

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.