OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 20. hétfő
Ismertető


2024. május 9., csütörtök 22:32

A Párbeszéd-Zöldek közleménye (1. rész)
    Budapest, 2024. május 9., csütörtök (OS) - A kínai elnök látogatása csak Orbán és a kínai gazdaság érdekét szolgálja, nem a magyar társadalmat

    Az Orbán Viktor és Hszi Csin-ping pártfőtitkár-elnök által bejelentett beruházások a kínai kommunista pártállam globális terjeszkedésének eszközei: Kína és nem Magyarország érdekeit szolgálják. Az Orbán-kormány szemrebbenés nélkül kiárusítja Magyarországot, kínai gyarmattá téve hazánkat többek között az akkumulátorgyárak betelepítésével. A fenntartható gazdaság és jövő megteremtése helyett a környezetromboló, értelmetlen infrastrukturális beruházásokat támogatják. Ezen az úton nem Ausztriát fogjuk utolérni, hanem az elmúlt években Kína felé végzetesen eladósodott Angolát és Pakisztánt.

Hszi Csin-pingnek az Európa-napra időzített budapesti látogatása hatalmas szégyen, tudván, a kínai diktatúra miként veszi semmibe az emberi jogokat Tibettel, Hongkonggal, Tajvannal, az ujgurokkal vagy a keresztényekkel szemben. Pedig Magyarország csak akkor lehet sikeres, ha sosem feledkezünk meg a mindenkit egyformán megillető emberi jogokról. A Párbeszéd – ZÖLDEK ezért felszólítja Orbán Viktort: ne barátkozzon egy véreskezű diktátorral.

     Kiadó: Párbeszéd-Zöldek

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.