OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 20. hétfő
Ismertető


2024. május 10., péntek 12:01

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2024. május 10., péntek (OS) - Lelepleződött az inflációs hazugság, a KSH szerint ismét növekedésnek indult az orbáni infláció

    Hiába hazudozott az Orbán-kormány az elmúlt hónapokban az infláció "legyőzéséről", a KSH legfrissebb adatai szerint ismét növekedésnek indult az orbáni infláció. Bebizonyosodott, hogy valójában egyetlen napra sem tudta megfékezni a kormány az áremeléseket, csupán statisztikai ügyeskedéssel csökkent az inflációs mutató.

A Demokratikus Koalíció szerint amíg Orbán Viktor kormányon van, addig velünk marad az orbáni infláció is. Orbán Viktor megszorításai miatt magas a rezsi és az üzemanyag ára, Orbán Viktor gazdasági ámokfutása miatt ül hullámvasúton a forint, és Orbán Viktor miatt nem érkeznek meg az uniós pénzek Magyarországra. Ezért kell minél hamarabb leváltanunk az Orbán-kormányt! Ha Orbán június 9-én az EP-választáson elveszíti a többséget, akkor már másnap előrehozott választást fogunk követelni, hogy ne kelljen 2026-ig várni a kormányváltással.

dr. Molnár Csaba
A DK ügyvezető alelnöke, EP-képviselője
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.