OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 28. kedd
Ismertető


2024. május 15., szerda 11:01

A Párbeszéd - ZÖLDEK közleménye (3. rész)
    Budapest, 2024. május 15., szerda (OS) - Zöld Jövedelemmel az igazságos klímaátállásért - Javaslatcsomag az Európai Unió Szociális Klímaalapjának magyarországi felhasználására

    Jávor Benedek és Kis Miklós javaslatai azon szándék jegyében születtek, hogy az uniós pénzek végre eljussanak azokhoz, akiknek szánták, akiknek valóban szükségük van a támogatásra – és ennek a pénznek egy részét akár egyenesen a zsebükbe kaphassák meg, a Szociális Klímaalap ugyanis lehetőséget nyújt a közvetlen jövedelemtámogatásra is. A pénz másik részének célja pedig, hogy hosszabb távon szolgálja őket, felszámolva az energiaszegénységet előidéző okokat.

Párbeszéd – ZÖLDEK Sajtó

     Kiadó: Párbeszéd - ZÖLDEK

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.