OS Országos Sajtószolgálat
2024. június 18. kedd
Ismertető


2024. május 29., szerda 11:07

A Mi Hazánk Mozgalom közleménye
    Budapest, 2024. május 29., szerda (OS) - Figyelmükbe ajánljuk Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnökének X-en (korábbi nevén Twitter) közzétett legfrissebb bejegyzését, amely az alábbiakban olvasható:

    Egyetértek Ángyán József tanár úr véleményével. Zsebszerződések, a magyar föld idegenek kezére játszása elfogadhatatlan:
"Nemcsak jogszabályokkal, hanem a Fidesz által korábban képviselt értékekkel is szembementek a Sulyok Tamás köztársasági elnök által ügyvédként ellenjegyzett, a múlt héten nyilvánosságra került szerződések. Morális értelemben Sulyok mindenképpen méltatlan a köztársasági elnöki pozíció betöltésére."
    
     Kiadó: Mi Hazánk Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.