OS Országos Sajtószolgálat
2024. június 26. szerda
Ismertető


2024. június 17., hétfő 12:23

A Magyarországi Jehova Tanúi Egyház közleménye
    Budapest, 2024. június 17., hétfő (OS) - 2024. július első hétvégéjén Budapesten látja vendégül a Magyarország minden pontjáról és 20 másik országból érkező résztvevőket Jehova Tanúi 2024-es különleges kongresszusán.

    A bibliai témájú programon közel 30 ezer résztvevőre számítanak. Várhatóan ez lesz az idei év legnagyobb nemzetközi konferenciája az országban. A három hét múlva kezdődő kongresszusra a Tanúk igyekeznek mindenkinek személyesen eljuttatni egy meghívót. Az eseményen való részvétel ingyenes.

Az idei kongresszus a Biblia felemelő jó hírére összpontosít. A témája: "Hirdesd a jó hírt!" Jehova Tanúi világszerte úgy ismertek, mint akik erről a vigaszt és reményt adó üzenetről beszélnek a közösségükben élő embereknek. Most minden eddiginél nagyobb szükség van arra, hogy jó hírt halljunk. Mi ez a jó hír? Jobbá teheti az életünket? Ezekre a kérdésekre fog választ adni az idei kongresszus. A program magyar jelnyelven is tolmácsolva lesz a siket személyek számára.

Az eseményt megelőző és az azt követő napokon a külföldi résztvevők változatos turisztikai programok által ismerhetik meg az ország történelmét, nevezetességeit és gasztronómiáját. Közel 10 ezer helyi önkéntes fog közreműködni az esemény sikeres megrendezésében.

További tájékoztatást Jehova Tanúi hivatalos honlapján kaphat.
     Kiadó: Magyarországi Jehova Tanúi Egyház

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.