2024. június 26. szerda

2024. június 17., hétfő 15:35

Az Országgyűlés Sajtóirodája közleménye
    Budapest, 2024. június 17., hétfő (OS) - Nem változott a diákcsoportok ingyenes Országház-látogatása

Továbbra is ingyenes a diákcsoportok Országház-látogatása. Az Országházat a jövőben is térítésmentesen látogathatják a magyarországi óvodás, általános iskolás és középiskolás csoportok. Az Országgyűlés Hivatala ezeknek a csoportoknak továbbra is ingyenes és a gyermekek életkorához illő idegenvezetést biztosít. 2023-ban 2 216 alkalommal 49 859 óvodás, általános iskolás és középiskolás diák látogatta meg díjmentesen az Országházat, és az idén is a tavalyihoz hasonló érdeklődés mellett fogadjuk a diákcsoportokat.

Kiadó: Országgyűlés Sajtóirodája