2024. július 5. péntek

2024. július 3., szerda 12:17

A Demokratikus Koalíció közleménye (2. rész)
    Budapest, 2024. július 3., szerda (OS) - A DK hivatali visszaélés gyanújával feljelentést tesz az Állami Számvevőszék 43 és fél milliós büntetése miatt

Mert hiába hazudja a fideszes pártállami Számvevőszék, hiába hazudja minden hullámhosszon a fideszes propagandamédia, a DK bizonyíthatóan soha nem kért, soha nem kapott és soha nem használt fel külföldről származó pénzügyi támogatást, sem a 2022-es kampányidőszakban, sem máskor. A Demokratikus Koalíciót, Magyarország egyetlen szociáldemokrata pártját, az Orbán-rendszer legádázabb ellenfelét soha nem fogja elhallgattatni Orbán Viktor, hiába veti be ellenünk a pártállam minden erőforrását. Maradunk szociáldemokraták és európai magyarok, akik a milliárdos elitet és a külföldi nagyvállalatokat kiszolgáló Orbán-kormány ellen küzdenek.

Sebián-Petrovszki László
A DK országgyűlési képviselője, pártigazgatója

Sebián-Petrovszki László sajtótájékoztatóját a DK Facebook-oldalán közvetítettük.

Kiadó: Demokratikus Koalíció