OS Országos Sajtószolgálat
2024. július 5. péntek
Ismertető


2024. július 3., szerda 12:17

A Demokratikus Koalíció közleménye (2. rész)
    Budapest, 2024. július 3., szerda (OS) - A DK hivatali visszaélés gyanújával feljelentést tesz az Állami Számvevőszék 43 és fél milliós büntetése miatt

    Mert hiába hazudja a fideszes pártállami Számvevőszék, hiába hazudja minden hullámhosszon a fideszes propagandamédia, a DK bizonyíthatóan soha nem kért, soha nem kapott és soha nem használt fel külföldről származó pénzügyi támogatást, sem a 2022-es kampányidőszakban, sem máskor. A Demokratikus Koalíciót, Magyarország egyetlen szociáldemokrata pártját, az Orbán-rendszer legádázabb ellenfelét soha nem fogja elhallgattatni Orbán Viktor, hiába veti be ellenünk a pártállam minden erőforrását. Maradunk szociáldemokraták és európai magyarok, akik a milliárdos elitet és a külföldi nagyvállalatokat kiszolgáló Orbán-kormány ellen küzdenek.

Sebián-Petrovszki László
A DK országgyűlési képviselője, pártigazgatója

Sebián-Petrovszki László sajtótájékoztatóját a DK Facebook-oldalán közvetítettük.

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.