OS Országos Sajtószolgálat
2024. július 13. szombat
Ismertető


2024. július 5., péntek 12:22

A Magyarországi Jehova Tanúi Egyház közleménye (1. rész)
    Budapest, 2024. július 5., péntek (OS) - Ma kezdődött Jehova Tanúi különleges kongresszusa, melyre 20 országból közel 30 ezer résztvevőt várnak és nyitott minden érdeklődő számára. A meghívott küldöttek többek között az Egyesült Államokból, Finnországból és Japánból érkeztek.

    2024. július 3-án Jehova Tanúi sajtótájékoztatót tartottak a hétvégén megrendezésre kerülő budapesti nemzetközi kongresszusukról, amely az idei év egyik kiemelkedő nemzetközi konferenciája lesz az országban. Pető László, Jehova Tanúi regionális képviselője elmondta, hogy Budapest olyan városokkal együtt lett kiválasztva a nemzetközi kongresszus egyik helyszíneként, mint Párizs, Zürich és Helsinki. Kiemelte, hogy az idei kongresszus a Biblia jó hírére, azon belül is az evangéliumokra összpontosít. A "Hirdesd a jó hírt!" témájú kongresszus különleges elemeként közreadják a Jézus története – Az életre kelt evangéliumok című korhű filmsorozat első részét. A film átfogó betekintést ad Jézus Krisztus életéről, személyiségéről és az emberekkel való bánásmódjáról. "Ez a film nem csak a 15 különleges kongresszuson, hanem Jehova Tanúi több ezer regionális kongresszusán is be lesz mutatva" – mondta Samu Attila, Jehova Tanúi országos szóvivője.
     Kiadó: Magyarországi Jehova Tanúi Egyház

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.