OS Országos Sajtószolgálat
2024. július 13. szombat
Ismertető


2024. július 9., kedd 13:45

A Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymissziójának közleménye
    Budapest, 2024. július 9., kedd (OS) - A Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió, Békés Város Önkormányzata valamint a Cigány Módszertani és Kutató Központ megemlékezést szerveznek a  Roma Holokauszt Áldozatainak Emléknapja alkalmából Békésen, 2024 augusztusa elején.

    "Egy országos összefogásban mutatjuk meg, hogy a közös emlékezés összetart bennünket, és a jövő is abból épül, amit a múltból tanultunk és amiből levontuk a tanulságot."

Durkó Albert
misszióvezető

A rendezvény részleteiről bővebb információt kaphatnak dr. Szilágyiné Morár Ildikótól, az MPE OCM hálózatfejlesztési és kommunikációs igazgatójától, valamint a szervezők honlapjain és közösségi oldalain.
     Kiadó: Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.