OS Országos Sajtószolgálat
2024. július 13. szombat
Ismertető


2024. július 10., szerda 15:12

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2024. július 10., szerda (OS) - Mi folyik Debrecenben a mérgező anyagokon kívül?

    Joggal háborítja fel a debreceni lakosokat az a botrányos esemény, amely az oda telepített kínai autógyártó cég háza táján történt. Egy bírósági határozatból derült ki, hogy az említett vállalat botrányos módon, titokban a csatornába engedte az ipari szennyvizet.

Komjáthi Imre hosszú idő óta figyelemmel kíséri a Debrecenbe telepített kínai autóipari vállalatok ügyét, az MSZP pedig a helyi civil kezdeményezések mellé állt. A helyieknek joguk van beleszólni abba, hogy milyen gyárakat telepítenek a lakóhelyük közelébe.

A tények azt mutatják, hogy az említett cégek szabadon garázdálkodhatnak Debrecenben a magyar földdel, vízzel, levegővel.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.