OS Országos Sajtószolgálat
2024. szeptember 8. vasárnap
Ismertető


2024. július 19., péntek 18:46

A Tisztelet és Szabadság Párt közleménye
    Budapest, 2024. július 19., péntek (OS) - Magyar Péter nyilatkozata a Bethesda Kórháznak indított gyűjtéssel kapcsolatosan.

    "Napok óta jönnek a hírek, hogy egyre több kórházban kell elhalasztani sürgős műtéteket, daganatos betegek kezelését, mert forráshiány miatt a kórházak nem tudják megjavítani a klímaberendezéseket, és néhol 40 fok van a műtőkben és a kezelőhelyiségekben.
Amikor láttam, hogy a Bethesda Gyermekkórházban is gyerekeknek szükséges beavatkozásokat kell elhalasztani hasonló okból, átutaltam a kórháznak félmillió forintot és kitettem egy felhívást a TISZA Párt közössége felé. Pár óra alatt rengeteg ember segített és a sajtóba is eljutott a felajánlásunk híre.
Ezután a kórház kirakott egy posztot, amelyben hálálkodik a saját fenntartójának, a Református Egyháznak, hogy végül kifizetik a javítás költségét. Szintén köszönetet mondtak egy, állami pénzzel kitömött sport klubnak a támogatásért. Így már meg is van a hír a propagandamédiának estére: a Református Egyház és a Fidesz alelnöke által vezetett klub segített a gyerekkórháznak.
Az előző posztom alatt számtalan honfitársunk számolt be elhalasztott sürgős műtétekről és kezelésekről.
Eközben az egészségügyi államtitkár és a belügyminiszter hallgat és még mindketten a helyükön vannak. És persze a Nemzeti Együttbűnözés Rendszerének vezetői "jól megérdemelt" luxus pihenésüket töltik yachtokon és eldugott szigeteken.
A propaganda pedig változatlanul tolja az aljas hazugságokat, mintha nem lenne holnap."

     Kiadó: Tisztelet és Szabadság Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


 
Tájékoztatjuk Kedves Olvasóinkat, hogy a Nemzeti Közleménytár valamennyi közleményét a megújult mti.hu oldalon találják. 2024. december 31-ig – a megújult felület mellett – még erről az oldalról is elérhetőek az OS közlemények.



Az Országos Sajtószolgálatról

Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.