OS Országos Sajtószolgálat
2024. szeptember 8. vasárnap
Ismertető


2024. július 23., kedd 11:27

Az MSZP Országos Központ közleménye (2. rész)
    Budapest, 2024. július 23., kedd (OS) - A luxusvagyon adózzon, ne a minimálbér!

    Az MSZP ezért az adómentes minimálbér bevezetésére tesz javaslatot. Úgy véljük, hogy a legkevesebbet keresők kenyeréből már nem szabad letörni!
Fizessenek a milliárdosok! Mészáros Lőrinc már hosszú ideje nem gázszerelő, hanem tehetős kormánypárti oligarcha, akinek egyetlen háborúval és válságokkal terhelt év alatt 180 milliárd forinttal, 38 százalékkal nőtt a vagyona. Luxusvagyonadóra van szükség, fizessenek a gazdagok, "adjanak vissza valamennyit a pénzünkből" és azt költsük a jövő gázszerelőire. Az MSZP szerint az európai életszínvonal eléréséhez jelentős mértékben kell javítani a munkavállalók jövedelmi helyzetén.
Itt az ideje, hogy a magyar dolgozók is erkölcsi és anyagi megbecsülésben részesüljenek, a jachtozó és helikopterező milliárdosok pedig, a mostaninál nagyobb mértékben járuljanak hozzá a közterhek viseléséhez!
Komjáthi Imre, az MSZP országgyűlési képviselője

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


 
Tájékoztatjuk Kedves Olvasóinkat, hogy a Nemzeti Közleménytár valamennyi közleményét a megújult mti.hu oldalon találják. 2024. december 31-ig – a megújult felület mellett – még erről az oldalról is elérhetőek az OS közlemények.



Az Országos Sajtószolgálatról

Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.