OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2011. január 20., csütörtök 12:14

Bokros Lajos EP-képviselő titkárságának közleménye
    Budapest, 2011. január 20., csütörtök (OS) - Bokros Lajost 2009-ben a Magyar Demokrata Fórum vezetői kérték fel arra, hogy párton kívüliként vállalja az EP-választások során az MDF-lista vezetését, és őt erre a pozícióra a párt alapszabályában rögzített eljárás keretében nagy többséggel választották meg. Bokros Lajos ismert program alapján, a választók bizalmából lett az Európai Parlament képviselője.

    Mandátuma a törvény értelmében nem kötődik politikai szervezethez, felelősséggel a választópolgároknak tartozik. Bokros Lajos a nagy nyilvánosság előtt ugyanazokért az elvekért száll síkra ma, mint tette ezt évtizedekkel ezelőtt és 2009-ben is, és ennek megfelelően kívánja képviselni Magyarország és Európa érdekeit a jövőben is.

------------------------------------------------------------------
    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.