OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2011. május 23., hétfő 12:46

Elfogadhatatlan kijelentések
    Budapest, 2011. május 23., hétfő (OS) -

    Elfogadhatatlanok azok a kijelentések, amelyeket Alföldi Róbert, a Nemzeti Színház igazgatója tett 2011. május 20-i sajtótájékoztatóján. A direktor botrányos szavai méltatlanok egy kiemelt nemzeti intézmény vezetőjéhez. Az Országgyűlés Kulturális és sajtóbizottságának azonban nem feladata és hatásköre az ilyen jelenségek tárgyalása, különösen nem abban a hangnemben, amelyet a Jobbik országgyűlési képviselői megengednek maguknak. A Fidesz-frakció ezért – Alföldi Róbert kijelentéséhez hasonlóan – elítéli Pörzse Sándor az Országgyűlés bizottsági ülésén elhangzott szavait is, amelyek szerint, ha a képviselő jelen lett volna a sajtótájékoztatón,  abból bizony botrány lett volna [ ], kimostam volna a száját, lehúztam volna a klotyón .
    Kiadó: FIDESZ frakció

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.